Velkommen til vort Snack gulerodsunivers!

Her kan du læse alt om de skønne snack gulerødder.

Gl. Estrup er en førende europæisk snack gulerod leverandør

Gl. Estrup Gartneri har siden 1986 dyrket og leverer kvalitetsprodukter til de danske forbrugere. Gartneriet er specialiseret i at dyrke små sprøde gulerødder og gulerødder med top.

Gl. Estrup producerer produkter i både økologi og konventionelt. Gartneriet ligger på Djursland, hvor jorden er meget egnet til produktion af grøntsager.

Kombinationen af let jord og få sten gør at grønsagerne får en særlig lækker og høj kvalitet.

Omfattende knowhow og stor markedsrækkevidde

Snack gulerødder fra Gl. Estrup føres hos mere end 30 forhandlere i 18 lande indtil videre

Ekspertise hos avler, sort af høj kvalitet og ideelle vækstbetingelser sikrer friske, søde og sprøde snackgulerødder året rundt

Snackgulerod af høj kvalitet med unik smag og sødme

• Marker beliggende nær kystområder i den tempererede klimazone med mildt vejr – dag og nat, sommer og vinter

• Halmdækkede marker om vinteren skaber et naturligt kølelager i jorden hele året rundt

Avler med stor ekspertise og et meget stabilt og vidende personale

Resultatet er søde, sprøde og friske snackgulerødder året rundt – økologiske og konventionelle

Gl. Estrups snackgulerødder henvender sig til mange kundesegmenter og flere forbrugeranledninger

Snackgulerødder købes hovedsageligt af familier med børn til mellemmåltider, skolemad og som et alternativ til store gulerødder i madlavningen, da de er både praktiske og lækre.

Snackgulerødder tilføjer værdi i produktsortimentet

Se videoen

Vore økologiske eller konventionelle snackgulerødder
er det perfekte alternativ til et sundt mellemmåltid,
madpakken eller på farten.

Ristede gulerødder med grønne urter 

Ingredienser:
1 pose snack gulerødder
30 g smør
3 fed hvidløg
5-6 stilke timian
Skal af en ½ revet citron
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Forvarm en pande. Smelt smørret på panden ved middel/høj varme, sammen med knuste hvidløgsfed. Når smørret er smeltet kommes gulerødder og timian på panden. Steg gulerødderne i ca. 5 min. Krydder gulerødderne med salt og peber og vend dem med revet citronskal lige inden servering.

Ristede gulerødder (Asiatisk stil)

Ingredienser:
1 pose snack gulerødder
2 spsk vegetabilsk olie
2 spsk soja
1 spsk honning
1 spsk sesamfrø

Topping:
1 forårsløg
½ - 1 rød chili
Korianderblade til pynt

Fremgangsmåde:
Forvarm en pande, sammen med olie ved middel/høj varme. Kom gulerødder på panden og lad dem stege på panden i ca. 4 min. Soja, honning, og sesamfrø tilsættes. Lad gulerødderne glacere i 1 min på panden. Lig gulerødderne over på et fad/tallerken, hæld sojasiruppen over fra panden og top med fintsnittet forårsløg, chili og friske korianderblade.

Saltbagte snack gulerødder

Ingredienser:
1 pose snack gulerødder
400 g groft salt

Tilberedningsvejledning:
Forvarm en ovn til 220c (varmluft 200c). Kom salten i et ildfast fad som underlag til gulerødderne. Dub gulerødderne tørre og læg dem ovenpå salten. Bag gulerødderne i 20-22 min.

Ristet gulerødder med grønne urter (French inspired)

Ingredienser:
1 pose snack gulerødder
30 g smør
3 fed hvidløg
5-6 stilke timian
Skal af en ½ revet citron
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Forvarm en pande. Smelt smørret på panden ved middel/høj varme, sammen med knuste hvidløgsfed. Når smørret er smeltet kommes gulerødder og timian på panden. Steg gulerødderne i ca. 5 min. Krydder gulerødderne med salt og peber og vend dem med revet citronskal lige inden servering.

Tapas gulerødder med serranoskinke og rosmarin

Ingredienser:
8 stk snack gulerødder
8 skiver serranoskinke
1-2 stilke rosmarin
Olivenolie
Peber

Tilberedningsvejledning:
Snack gulerødderne rulles en af gangen, ved at lægge en skive serranoskinke fladt på et
spækbræt. Kom derefter lidt rosmarinblade på samt en gulerod. Rul skinken om guleroden.
Det samme gøres med de øvrige gulerødder. Kom de svøbte gulerødder på en bageplade med
bagepapir, stænk dem med lidt olivenolie og krydder med lidt peber
Bag gulerødderne i en forvarmet ovn ved 220c (varmluft 200c) i ca. 20 min.

Server tapas gulerødderne med aioli som et led til en lækker tapasservering med andre lækkerier.

Ønsker du at blive
kontaktet af en salgskonsulent?